Також, згідно з відповідною постановою НКРЕКП №572, усіх споживачів природного газу що використовували місячні договори постачальники природного газу автоматично переведуть на річні тарифні плани. Заявлена до 1 травня 2020 року ціна на блакитне паливо буде незмінною протягом року — до 30 квітня 2022 року. У різних постачальників діапазон тарифів знаходиться в межах від 7,96 до 13,5 грн за кубометр газу.

Річний тарифний план від НАК “Нафтогаз України” (“Фіксований”) для клієнтів компанії складе 7,96 грн/куб.м.. Для тих споживачів які користуються її послугами “постачальника останньої надії” вартість кубометру газу в травні складе 9,57 грн/куб.м. Для споживачів газопостачальної компанії YASNO (“Базовий річний”) новий тариф складе 10,50 грн/куб.м. з ПДВ.

adminAlex27ДонбасКраматорськКраматорський районНовиниУкраїнаДонбасс,Краматорский район,Краматорськ,УкраинаТакож, згідно з відповідною постановою НКРЕКП №572, усіх споживачів природного газу що використовували місячні договори постачальники природного газу автоматично переведуть на річні тарифні плани. Заявлена до 1 травня 2020 року ціна на блакитне паливо буде незмінною протягом року — до 30 квітня 2022 року. У різних постачальників діапазон тарифів...Життя Краматорська, Краматорського району,  Донецької області